Recent comments

Friss Hírek

Napoli: A PSG még mindig nem mondott le Lavezziről



Carlo Ancelotti vezetőedző segédje elmondta a sajtónak, hogy a francia Paris Saint-Germain nyáron szeretné megszerezni a Napoli csatárát Ezequiel Lavezzit.
Olasz sajtóértesülések szerint Lavezzi már fel is mondta nápolyi albérletét, és jövőre új klubban folytatja pályafutását.
„A PSG-nek több kiszemeltje is van.” mondta Giorgio Ciaschini a RadioCrc-nek „A francia labdarúgás egyenlőre nem ugyanaz, mint az olasz vagy az angol.”
„A Bajnokok Ligájának nem vághat neki Ancelotti csak egy csatárral, ezért Lavezzi is ott van a Paris Saint-German kiszemeltjei között.”
„Lavezzit több klub is szeretné megszerezni, de nem tudom, hogy elhagyja-e a Napolit. Pocho jó lenne a csapatunknak és a PSG már küldött is megfigyelőket a Napolihoz, mert vele elérhetnénk a céljainkat.”
„Ancelotti és a Napoli elnöke Aurelio De Laurentiis hamarosan tárgyalnak, ami jó mert Carlo jó kapcsolatot ápol a legtöbb igazgatóval.”
Lavezzit már az Interrel is kapcsolatba hozták, de valószínűbb, hogy a PSG fizeti ki érte a szerződésében meghatározott 32 millió eurós kivásárlási záradékot.
„Hogy ez az összeg tükrözi-e Lavezzi valós értékét? Nem beszélnék a számokról, de azt tudom, hogy Lavezzi egy nagyszerű játékos és megérdemel egy komoly szerződést.”
olaszfoci.hu