Recent comments

Friss Hírek

Moratti: Nem mi leszünk a derbi esélyesei



Bár a Nerazzurri idén visszafogott teljesítménnyel rukkolt elő és könnyen megeshet, hogy a következő idényben még a Bajnokok Ligája küzdelmeiről is lemarad a milánói gárda, mégis a szezon hajrájában főszerephez juthat a bajnoki cím sorsában.
Két fordulóval a Campionato vége előtt ugyanis az Inter városi derbin fogadja a tabella második helyén tanyázó, az éllovas Juventustól csupán egy ponttal lemaradó Milant.
Sok múlhat tehát a vasárnapi Derby della Madonninán, az Inter könnyen bajnokot csinálhat a Juventusból, de a Milannak is megadhatja az utolsó esélyt a címvédésre, mindazon túl, hogy Sneijderéknek bár kicsi az esélyük a BL-selejtezőt érő harmadik hely megszerzésére, az idei szezonban az utolsó pillanatig semmi sincs elfutva.
„Ebben a szezonban úgy tűnik, kénytelenek leszünk szívességet tenni egyik vagy másik riválisunknak. Hogy kinek lenne jobb? Nem igazán tudom, ugyanaz lenne mindegyik…” – vélekedett az Inter elnöke, Massimo Moratti.
A Nerazzurri azzal, hogy a hétközi fordulóban 3-1-re kikapott a Parma otthonában, 3 pontos hátrányba került a Napolival és az Udinesével szemben, így igen kis esély mutatkozik arra, hogy végül a milánói fekete-kékek végezzenek a dobogó legalsó fokán.
„A Bajnokok Ligája álmainknak vége? Soha nem tudhatod ebben a bajnokságban.”
„Pármában jól teljesítettünk az első félidőben, de ha hibázol, akkor fennáll annak a veszélye, hogy végül vereséget szenvedsz. De nem hinném, hogy Andrea Stramaccioni hibát követett volna el.”
„Most a derbire koncentrálunk, ugyanolyan szellemben, mint mindig. Ez egy egyedülálló összecsapás, de nem mi leszünk az esélyesei.” – zárta nyilatkozatát az Inter presidentéje.
azzuri.blog.hu