Recent comments

Friss Hírek

Moggi: Vegyétek meg Torrest



Luciano Moggi, a Juventus korábbi sportigazgatója a Liberonapilap hasábjain fejti ki tömören véleményét a média által felkapott témákkal kapcsolatban: például, hogy kinek kellene lennie a Juventus elsőszámú célpontjának, a vasárnapi kupadöntőről és egyéb dolgokról.

„Zlatan Ibrahimovic és Thiago Silva még, ha egy kis fizetésemelés árán is, de maradni fognak a Milanban. A Juventusnak azonban egy kiszámíthatatlan játékost kellene megvennie: Fernando Torrest.”
Még elég sok nyitott kérdés van a Serie A játékosainak jövőjét illetően, úgy tűnik Moggi a média (és persze a nagyobb csapatok) által felkapottabbnak számító játékosok jövőjét már előre látja:
„Lavezzi a PSG-be megy, Cavani marad Nápolyban, míg Fabio Capello a Chelsea menedzsere lesz. Del Piero vagy a Tottenhamet választja, vagy megy New York-ba.”
Végül a vasárnapi Napoli elleni kupadöntőről is mondott pár szót.
„Erősen kell koncentrálnia a Juventusnak ha meg akarja nyerni a Napoli elleni kupadöntőt, ugyanis éppen most nyerték meg a bajnokságot, ezért fenn áll a veszélye, hogy ez eltereli a figyelmüket. A csapat megfelelő formában van, ha probléma lesz, az csak a fejekben lehet, ez elég kockázatos dolog. Nem szurkolok senkinek, azt szeretném, hogy nyerjen a jobb.”
juventushungary.hu