Recent comments

Friss Hírek

Milan: Maxi Lopez jövője kérdéses




A télen érkezett a Milan csapatához Maxi Lopez. Az argentin támadóra a Milannak most nyáron elővásárlási joga van. Maxi maradna, de Gallianiék nem biztos, hogy megtartják.



Maxi Lopezt a Milan szurkolói vélhetően először akkor kedvelték meg, amikor februárban az Udinese elleni meccsen  csereként beállva gólt rúgott és gólpasszt adott, így a Milan hátrányból fordítva nyert a bajnokság 23. fordulójának rangadóján. És akkor is közelebb került a szurkolók szívéhez, amikor a Juventus ellen a kupavisszavágón döntő gólt szerzett.
Maxi Lopez a tavaszi szezonban 10 mérkőzésen kapott lehetőséget a Milanban, és két szerzett gól mellett két gólpasszt is kiosztott, ő pedig elégedett saját teljesítményével. “Egy álmom vált valóra azzal, hogy itt játszhatok, már gyerekként is imádtam ezt a klubot. Azt hiszem a játékommal bizonyítottam, hogy helyem van a keretben, bízom benne, hogy ezt a vezetők is így gondolják”- nyilatkozta a 28 éves López a La Gazzetta dello Sportnak.
Télen 1,5 millió eurót fizetett a Milan a Cataniának, ha a piros-feketék végleg meg akarják szerezni a támadót, még további 8 milliót át kell utalniuk érte.
Meg nem erősített hírek szerint a Milan vezetői még nem döntöttek a játékos jövőjéről. Az biztos, hogy Maxi iránt érdeklődik a Bologna, amely a várhatóan Kanadába távozó Di Vaio helyére keres egy gólerős csatárt.
acmilan.hu