Recent comments

Friss Hírek

Milan: Gattuso átengedi a 8-as számot Nocerinonak



A Milantól nyáron távozó Gennaro Gattuso áldását adta arra, hogy Antonio Nocerino viselje a következő szezontól a Rossoneri 8-as számú mezét.
A középpályás szerződése a szezon végén lejár és úgy döntött nem hosszabbít, nyáron távozik, de megjegyezte még nem szeretne visszavonulni.
„Nocerino viselhetné a mezemet, ez különösen jó lenne, mert ő is déli, csakúgy mint én.” mondta a veterán középpályás a Milan Channelnek.
„Jó döntés volt a klubtól visszavonultatni Paolo Maldini és Franco Baresi mezét, de mi szeretnénk, ha a mieink a csapattársainké lennének.”
Gattuso nem az egyetlen távozó, Alessandro Nesta, Pippo Inzaghi, Clarence Seedorf, Gianluca Zambrotta és Mark van Bommel is utolsó meccsét játszotta a Milanban.
„Hogy éreztem magam amikor a mezem szétterítették a lelátón? Mindenki láthatta milyen hatással volt rám, az elmúlt 13 lepergett a fejemben, az örömök, a fájdalomak, a győzelmek és a vereségek. A szívemben mindent magammal viszek.”
„Ez a végső döntésem, amit kimondok, azt úgy is gondolom. Egy napon szeretnék visszatérni a Milanhoz, majd meglátjuk milyen szerepben. Még mindig érzek magamban erőt, hogy játsszak.”

olaszfoci.hu