Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: Le vagyok nyűgözve



A Napoli edzője Walter Mazzarri csapatát dicsérte a Juventus elleni 2-0-ra megnyert kupa döntő után és megerősítette, hogy jövőre is ő marad az Azzurri edzője.
A Bianconeri korábban egy mérkőzését sem veszítette el a 2011-12-es szezonban Antonio Conte irányítása alatt, azonban Edinson Cavani és Marek Hamsik góljaival a Napoli nyerte a kupát, így a Juvénak idén be kell érnie a Scudettoval.
„Le vagyok nyűgözve, korábban elképzelhetetlennek tűnt, hogy megverhető ez a Juventus, miután a szezonban egy meccset sem buktak el.” mondta Mazzarri a Rai Sportnak.
„Az egész csapat valami rendkívülit ért el az elmúlt három évben. Hamsik, Cavani és Lavezzi nevét halljuk mindig, de minden játékosom megérdemli a dicséretet. Ez egy kivételes csapat, mely most elnyerte a jutalmát.”
A Napoli nem kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába és Mazzari jövője is kérdéses a San Paoloban, viszont az 50 éves szakember továbbra is állítja, hogy nem megy sehová.
„A szerződésem 2013-ig szól és ezt szeretném tiszteletben tartani. Ki kell élveznünk ezt a pillanatot, hamarosan már más dolgokra kell koncentrálnunk.”
olaszfoci.hu