Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Minőségi igazolások várhatóak



A Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta kijelentette, klubja nyáron meg fogja tenni a szükséges lépéseket egy Bajnokok Ligájára méltó csapat megalkotásában. Az Öreg Hölgy, jövőre, a BL-ben is érdekelt lesz.
„Két évvel ezelőtt a mennyiségre, most a minőségre megyünk.”, mondta Marotta hétfőn a Radio Anch’io Lo Sport-nak. „Mi már versenyképesek lennénk a Bajnokok Ligájában, de megnézzük, hogy hol lehetne még foltozni ezen a fantasztikus csapaton.”
A Juventus a Calciopoli botrány óta először nyert bajnoki címet.
„Mindenki ismeri a Juventus történetét. 2006-ban a pokolban kötöttünk ki, túlestünk a purgatóriumon és most ezzel a Scudettoval visszatértünk a mennyországba. Az újjászületés egy Agnelli elnökként való visszatérésével kezdődött, mert ahhoz, hogy győztes csapatod legyen, szükség van egy erős klubra. Antonio Conte mester volt a vezetőnk, a plusz érték, rendkívüli szezont tudhat magáénak. Örülnék, ha a Coppa Italiat is megszereznénk. Az megkoronázná a szezont. Ám ehhez a Napolival kell szembenéznünk abban a tudatban, hogy tisztelnünk kell a Juventus mezét.”
A klub szerint a 30., míg a hivatalos szerek szerint csak a 28. bajnoki címét szerezte meg a csapat.
„Úgy véljük, hogy igazságtalanság áldozatai lettünk és emiatt tekintjük 30-iknak a mostani bajnoki címet. Andrea Agnelli elnökúr nagyon jól tudja, hogy ez mit jelent, de most csak a siker megünneplésére gondolunk, melyet természetesen a pályán értünk el.”
Marottát természetesen Alex Del Piero jövőjéről is kérdezték.
„A klub már kifejtette álláspontját és ezzel kapcsolatban nincs más hozzáfűznivalóm. Ma a bajnoki címet ünnepeljük, melynek megszerzésében Del Piero fontos szerepet vállalt és mi tudjuk, hogy egy bajnokról van szó, aki sokat tett a klubért.”
juventushungary.hu