Recent comments

Friss Hírek

Lecce: Muriel visszatér az Udineséhez




Az Udinese sportigazgatója szerint a Juventus, az Inter és az AC Milan által is kiszemelt Luis Muriel visszatér a Friulaniba, miután nyáron lejár kölcsönszerződése a Leccével.
A fiatal kolumbiai játékos több csapat figyelmét is felkeltette idei teljesítményével: a szezonban hétszer is eredményes tudott lenni a Serie A-ban, többek közt a Juventus elleni 1-1-es döntetlenre végződött bajnokin is betalált.
A Muriel teljesítményére a két Milánói klub is felfigyelt és a Bianconeri is ajánlatot készül tenni nyáron a 21 éves játékosért, azonban Fabrizio Larini kijelentette, hogy a csatár nem megy sehová.
„Attól függetlenül, hogy állítólag a Juventus is érdeklődik iránta, Muriel vissza fog térni az Udinesébe és velünk marad. Efelől nincs kétség.” mondta Fabrizio Larini az Ilsussidiario.net-nek.
„Biztos, hogy vissza fog térni hozzánk. Erről úgyis csak mi fogunk dönteni. Muriel még fiatal és nem kétséges, hogy ő az Udinese jövője.”
„Hogy őt is eladjuk-e majd, mint Alexis Sanchezt? Nem, senki nem tudja megmondani mit hoz a jövő. Azt azonban leszögezhetjük, hogy a közeljövőben nem válunk meg tőle – utána, majd meglátjuk.”
Az Udinese 2010-ben 1,5 millió euróért igazolta Murielt a Deportivo Calitól, majd kölcsönadták a Granadának és a Leccének.

olaszfoci.hu