Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Megszereznék Berbatovot és Pazzinit



Corriere dello Sport értesülései szerint a Lazio Miroslav Klose sikeres szezonján felbuzdulva egy újabb kiöregedőfélben lévő gólvágót csábítana Rómába, méghozzá a Manchester United mellőzött bolgár csatárát, Dimitar Berbatovot.
A 31 éves támadó az idei szezonban epizódszereplővé vált a Vörös Ördögöknél, azonban a bolgár mutatói még így is igen imponálóak: 20 tétmérkőzésen 9 gól, 2 gólpassz.
Bár a szezon közben életbe lépő plusz egy éves opció még 2013 nyaráig a Manchester Unitedhez köti Berbatovot, a támadó több játéklehetőség reményében mindenféleképpen távozni szeretne jelenlegi kenyéradójától.
A hírek szerint a Lazio kezdésképp egy 5 millió €-s ajánlatot tenne az angol klubnak a csatárért, kérdés, ez a lehetőség mennyire nyeri majd el a MU és Berbatov tetszését.
A Biancocelesti elnöke, Claudio Lotito eközben Milánó fele kacsintgat, ugyanis szívesen megszerezné az idén gyenge teljesítményt nyújtó Giampaolo Pazzinit az Intertől, cserében a Nerazzurrinál kölcsönben szereplő Mauro Zaratéért.
azzuri.blog.hu