Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Van Persie nem, inkább Cavani




Robin van Persie már nem kell a Juventusnak, de még így is legalább négy érdeklődőről tudni: Real Madrid, Barcelona, Manchester United és Manchester City.
Az Arsenal gólvágója, Robin van Persie a nyári átigazolási szezon egyik legkapósabb játékosa lesz, hiszen Lionel Messi és Cristiano Ronaldo mellett ő termelte a legnagyobb ütembem a gólokat. A holland támadó egyelőre még nem döntött a jövőjéről, és valószínűleg nem is fog az Európa-bajnokság végéig.
Az egyik legnagyobb érdeklődő a Juventus csapata volt, amely megnyerte az olasz bajnoki címet, így két év szünet után újra indulhat a Bajnokok Ligájában. A Goal.com információi szerint viszont Antonio Conte vezetőedző most úgy döntött, hogy nem foglalkoznak tovább a csatár megszerzésével.
A hirtelen véleményváltozás annak köszönhető, hogy a tréner egy másik játékost látna szívesebben Torinóban a csatárposzton, méghozzá a Napoli kiválóságát, Edinson Cavanit. 
Az egyre biztosabban tűnik, hogy Van Persie elköltözik Londonból - habár Arsene Wenger menedzser ezt nem igen szeretné -, mivel 2013-ban lejár a szerződése, és egyelőre nem mutat nagy hajlandóságot a hosszabbításra. Ingyen elengedni egy ilyen kaliberű játékost pedig bűn lenne.
A Juventus mellett olyan csapatokkal is hírbe hozták már, mint a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester United, vagy éppen a friss bajnok Manchester City. Ez utóbbi klubba ráadásul egy volt játékostársa is csábítja Samir Nasri személyében.
 Totalsport.hu