Recent comments

Friss Hírek

Inter: Lavezzit még az EB előtt szeretnék megszerezni


Az Inter szurkolói minden bizonnyal mozgalmas mercato elé néznek, és ha minden igaz,Massimo Moratti három év elteltével ismét hajlandó egy kicsit mélyebben is a zsebébe nyúlni.
A nyári átigazolási időszak egyik nagy fogása, a Napoli támadója, Ezequiel Lavezzi lehet. A Nerazzurri szakmai stábja szeretné már az Eb előtt nyélbe ütni az üzletet, így az elmúlt napokban felpörögtek az események. Lavezzi 5 éves szerződést kapna, évi 3,7 millió eurós fizetéssel. Morattiék mindenféleképpen 15 millió készpénzt, valamint játékost/játékosokat adnának az argentinért cserébe.
Állítólag a kérdés gyakorlatilag már csak az, hogy Pandeven kívül melyik Inter játékos költözzön Nápolyba? Eddig Faraoni, Obi, Ranocchia, valamint Pazzini neve is felmerült. Obit nem szívesen adnák a milánóiak és a játékos ügynöke, Renzo Contratto is elmondta, nem lát esélyt arra, hogy ügyfele a Napoli játékosa legyen, sőt 99%-ig biztos benne, hogy marad a fiatal középpályás.
Lavezzi iránt a PSG és a Manchester City is érdeklődik, az említett klubok valószínűleg bármiféle alkudozás nélkül letennék a 30 millió eurót „el Pocho”-ért, a hírek szerint azonban Lavezzi Olaszországban akar maradni, így abszolút a Nerazzurri számít az első számú esélyesnek.
azzuri.blog.hu