Recent comments

Friss Hírek

Ghirardi: Giovinco többet ér 40 millió eurónál



A Parma elnöke Tommaso Ghirardi elmondta a sajtónak, hogy szeretnék megtartani Sebastian Giovincot a következő szezonra is, de ha menni akar készek megválni tőle.
A Parma sorozatban megnyert hat legutóbbi meccsén Giovinco öt gólt lőtt és három gólpasszt adott, ami után ismét megindultak a találgatások a jövőjéről.
„Sebastian játékjoga a Parma és a Juventus közös tulajdonában van, szóval találkoznunk kell, hogy megvitassuk a jövőjét.” mondta a Ducali elnöke a Radio Sportivának.
„Én nem venném olyan biztosra, hogy elveszítjük, mert ő a Parmában szeretne maradni, de ha a Juventus vagy bármely más nagy klub szeretné őt, akkor valószínűleg átgondolná a helyzetet.”
„Már megszoktam, hogy a játékosok piaci értékét meg kell becsülgetni, szóval ha  Javier Pastore és Alexis Sanchez 40 millió euróba került, akkor Giovinco még többet ér, mert ha a meccseket és a gólok számát nézzük ő jobb náluk, és mi nem akarjuk mindenáron pénzé tenni.”
A 25 éves játékost 2010-ben adta kölcsön a Juventus a Parmának, akik a szezon végén megvették a játékjoga 50 százalékát.
Az olasz válogatott csatárt, aki minden bizonnyal ott lesz a nyári Európa bajnokságon, a Juventus is szeretné visszaszerezni és a Barcelona is komolyan érdeklődik iránta.
olaszfoci.hu