Recent comments

Friss Hírek

Genoa: Palacio az Interben folytatja



A Genoa elnöke Enrico Preziosi is megerősítette, hogy csatáruk Rodrigo Palacio az Interbe igazol.
A 30 éves játékos neve már régóta kapcsolódik a Nerazzurrihoz és most Preziosi is megerősítette a hírt.
„Az Inter már két éve figyeli, szóval ez mindkét klub számára egy jó lehetőség volt. Már mindenben sikerült megállapodnunk a Nerazzurrival, csak a játékosnak kell aláírnia a szerződését.” mondta Enrico Preziosi a Sky Sport Italiának.
Ahogy arról korábban beszámoltunk a játékos már tárgyal az Interrel a személyes feltételekről és hamarosan az Inter is bejelentheti a sikeres transzfert.
Palacio 2009 nyarán érkezet a Genoához a Boca Juniorstól, és azóta az egyik leg gólerősebb csatárrá nőtt ki magát a Serie A-ban.
Míg Palacio távozik, Preziosi megerősítette, hogy Ciro Immobile érkezhet a Pescarától.
„Igen, valószínűleg nyáron érkezik Immobile.”
A klub első embere elismerte, hogy  Mattia Destro jövője továbbra is kérdéses – miután továbbra is a Genoa és a Siena közös tulajdonában van, de több élcsapat is szeretné megszerezni.
„Az ő helyzete még nem tisztázott. Először meg kell egyeznünk a Sianával.”
A csatár az idei szezonban 12 gólt szerzett a Sienában és olyan klubok érdeklődnek iránta, mint az Inter, a Juventus és a Roma.
Preziosi azt is megjegyezte, hogy komoly változásokra lehet számítani nyáron a keretben és az igazgatóságban is, miután a csapat csak a kiesés elől menekült a Serie A 2011-12-es szezonjában.
Azt is megerősítette, hogy Gigi De Canio a legesélyesebb az edzői posztra, de még nem született megállapodás az ügyben.
olaszfoci.hu