Recent comments

Friss Hírek

Forlán: Meg sem fordult a fejemben, hogy távozzak



A távozásáról szóló pletykákra reagálva  Diego Forlan elmondta a sajtónak, hogy esze ágában sincs elhagyni az Intert és hacsak a klub vezetősége nem dönt másképp, maradni is fog.
Az uruguayi válogatott játékosnak nem úgy alakult első szezonja a San Siroban ahogy szerette volna és sokan már a nyári távozásáról beszéltek.
Sajtóértesülések szerint a csatár már meg is kezdte a tárgyalásokat az Atletico Mineiroval, amit múlt héten a brazil klub, az Inter és a játékos apja is megerősített.
Azonban miután a vártnál korábban visszatért Olaszországba, a 32 éves játékos előadta a saját verzióját.
„Az utóbbi időkben sok pletyka kapott szárnyra a jövőmről, azonban ezekből semmi sem igaz.” mondta Forlan hétfőn a Radio Nuevo Tiemponak.
„Még mindig hátra van egy év a szerződésemből, amit akár meg is hosszabbíthatok egy további szezonnal, és szeretném, ha ezt mindenki tiszteletben tartaná. Jól érzem magam az Internél és meg sem fordult a fejemben, hogy távozzak.”
„Nem volt túl szerencsés számomra az elmúlt év. Először volt két egymást követő sérülésem még a szezon elején, majd amikor visszatértem új poszton kellet játszanom. Azonban nagyszerűen érzem magam az Internél és tudom, hogy [Massimo] Moratti elnök úr is bízik bennem.”
„Maradni fogok, hacsak a vezetőség nem szeretné, hogy távozzak. De eddig senki nem jelezte ezt felém, szóval nem látom okát miért kellene új csapat után néznem.”
A 2010-es világbajnokság aranylabdása az idei szezonban 18 bajnokin lépett pályára a Nerazzurriban és két gólt szerzett.
olaszfoci.hu