Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Már tárgyalnak Ranierivel



Sajtóértesülések szerint Claudio Ranieri már tárgyal a Fiorentinával, azonban több edző neve is felmerült a firenzeiek kapcsán: Luis Enrique, Gian Piero Gasperini, Marcelo Bielsa, Zdenek Zeman és Rafa Benitez.
A Viola új edzőt keres, miután a szezonban menesztették Sinisa Mihajlovicot és Delio Rossit is, és Vincenzo Guerini már kijelentette, hogy a hétvégi lesz az utolsó meccse Firenzében.
Most Ranierinek van a legnagyobb esélye betölteni a posztot, miután nincs munkája mióta szezon közben menesztették az Inter éléről, ráadásul 1994 és 1997 között már dolgozott a Fiorentina edzőjeként.
A Corriere dello Sport információi szerint a toszkánok már meg is kezdték a tárgyalásokat a szakemberrel, aki korábban a Nerazzurrit, a Juventust és a Romát is irányította.
Azonban a La Nazione napilap szerint több kiszemelt is van a Stadio Franchi padjára: a korábbi Inter edzők Benitez és Gasperini, az Athletic Bilbao taktikusa Bielsa, a jelenleg is a Pescaránál dolgozó Zeman és a Bologna edzője Stefano Pioli.
Emellett Luis Enrique neve is felmerült már a Fiorentina kapcsán, miután a spanyol taktikus a héten megerősítette, hogy egy szezon után elhagyja a Romát.

olaszfoci.hu