Recent comments

Friss Hírek

FIGC: Az Atalanta, a Novara és a Siena is a vizsgált klubok között



Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) 22 csapat 61 játékosa ellen kezdeményez nyomozást fogadási csalás ügyében. A FIGC kedden még sem a klubok, sem a futballisták nevét nem hozta nyilvánosságra, az érintetteket ma tájékoztatták arról, hogy válaszolniuk kell az illetékes testület kérdéseire. Így kiderült, hogy a jelenleg az első osztályban szereplő Atalanta, a Novara és a Siena is a vizsgált klubok között van.



A többi érintett listája: AlbinoLeffe, az Ancona, Ascoli, Avesa, Cremonese, Empoli, Frosinone, Grosseto, Livorno, Modena, Monza, Padova, Pescara, Piacenza, Ravenna, Reggina, Rimini, Sampdoria, Spezia.
A szövetség tegnap azt is jelezte, hogy 33 mérkőzést vizsgálnak, ezek közül 29 másodosztályú találkozó (a három jelenlegi élvonalbeli klubnak is még a Serie B-s időszakból vizsgálják a meccseit), élvonalbeli összecsapás nincs közöttük.
Olaszországban korábban 30 embert vettek őrizetbe a tavaly júniusban kirobbant fogadási csalási botrány kapcsán, többek között a világbajnoki ezüstérmes Giuseppe Signorit, illetve az Atalanta csapatkapitányát, Cristiano Donit. Kettejüket öt, illetve három és fél évre eltiltották augusztusban, míg az élvonalba tavaly feljutott Atalanta 6 pont levonással kezdte meg a mostani szezont. 
MTI