Recent comments

Friss Hírek

Conte: Ez a futball



A Juventus Marchisio vezető találatát követően temérdek helyzetet puskázott el a kiesés elől menekülő Lecce ellen, ám a hajrában a tíz emberrel küzdő déliek Buffon hibáját kihasználva pontot tudtak lopni Torinóból.

A mérkőzés után a Juventus trénere, Antonio Conte eltékozolt lehetőségről beszélt.
„Ez a futball. Ez egy kaotikus döntetlen volt, de nem ez volt az első ilyen alkalom. Ma az volt a sorsunk, hogy egy ilyen furcsa gólt kapjunk. Ez egy újabb ok, amiért tovább kell fejlődnünk.”
„Amennyiben az utolsó két mérkőzésen nem hibázunk, akkor megnyerjük a Scudettót, ellenkező esetben a Milané lesz a trófea. Elpazaroltunk egy lehetőséget és most arra kényszerülünk, hogy megnyerjük a hátralévő mérkőzéseinket.”
„Hozzátenném, ha a szezon elején tudtuk volna, hogy két fordulóval a bajnokság vége előtt egy ponttal vezetjük majd a tabellát, azt közülünk bárki aláírta volna. Különleges dolog küszöbén állunk, ne felejtsük el, hogy az elmúlt években kétszer is csak a 7. helyen végzett a csapat.”
„Buffon bakija véletlen volt. Ő erős és kellően tapasztalt ahhoz, hogy pozitívan reagálja le az esetet. Ebben a szezonban már oly sokszor volt meghatározó a számunkra.”
„36 bajnoki találkozó óta veretlenek vagyunk, jól kell gazdálkodnunk a lehetőségeinkkel a következő két hétben, hogy az álmunkat valóra válthassuk.” - nyilatkozta a Juventus szakvezetője.
azzuri.blog.hu