Recent comments

Friss Hírek

Thiago Motta megérdemli a 10-es mezt

Június 13-án kezdi meg az Azzurri a szereplését az Európa-bajnokságon. 


Bár sokan nem tekintenek esélyesként az olasz válogatottra, Daniele De Rossi azonban azon a véleménye van, hogy sokakat meg fognak lepni.

„Mindig a megfelelő hangot találja el, ezért nagyon jól tud motiválni” – kezdte De Rossi az interjút a szövetségi kapitány, Antonio Conte méltatásával.

„Nem a torna esélyeseiként fogjuk elkezdeni a tornát, ezzel tisztában vagyunk, de ismerjük a képességeinket és ezáltal bárkit meg tudunk verni. Sokszor tapasztaltam már meg ezt az érzést a Romában játszva” – figyelmeztetett a kőkemény középpályás.

A játékos reagált azokra a témákra is – Thiago Motta fogja viselni a 10-es mezt, valamint Pirlo mellőzése –, melyek az utóbbi napokban komoly felháborodást okoztak a szurkolók között.

„A mezszámok nagyon fontosak, amikor még fiatal vagy. Nem hinném, hogy ez már számítana. Ő (Thiago Motta) egy olyan játékos, aki nem fog csalódást okozni. Amiket már elért a karrierjében, amiket már megnyert, azok miatt jár neki a tisztelet és megérdemli a 10-es mezt.”

„Játékosként és csapattársként is hiányzik (Pirlo). Tiszteletben tartom a döntését, mert tudta, hogy ennek milyen következményei lesznek.”

forrás: azzurri.co.hu