Recent comments

Friss Hírek

Megszületett a megegyezés Pjanic ügyében?

Az olasz sajtó több hírforrásának egybehangzó állítása szerint a Juventus közel került ahhoz, hogy megegyezésre jusson az AS Romával Miralem Pjanic ügyében, aki 30 millió euróért és további két millió euro bónuszért költözhet Torinóba.

 
A La Gazzetta dello Sport szerdai száma számolt be elsőként arról, hogy a bosnyák játékos gazdagodhat az átigazolási díj 15%-ával, amennyiben valamelyik érdeklődő aktiválja a szerződésben rögzített 38 millió eurós kivásárlási árat.

Este a Mediaset Premium, az Il Messaggero és a Corriere dello Sport egymással párhuzamosan állította, hogy a két klub megegyezésre jutott egymással, s a Juventus 30 millió eurót és két millió euro bónuszt fizet majd Pjanicért.

Mivel a rivális rómaiak egyik kulcsemberéről, valamint az olasz bajnokság egyik legjobb középpályásáról van szó, a pletykák által megnevezett vételár igazán nem nevezhető túlzottan magasnak.

Pjanić időközben visszatért Rómába az ibizai vakációt követően, s az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus igazgatója, Beppe Marotta és Fabio Paratici is az örök városba látogatott.

Más források, így Gianluca Di Marzio arról számolnak be, hogy a Juventus a kivásárlási ár kifizetésével szerzi meg Pjanicot, s a 38 milliós összegből 30,4 millió euro illeti meg a fővárosi klubot.

A bosnyák játékmester személyes megegyezésre jutott az Öreg Hölggyel, s öt évre szóló, évi 4,5 millió eurós bérezést biztosító szerződést ír majd alá a Juventusszal.

forrás: juventuz.blog.hu