Recent comments

Friss Hírek

Azért megyek Olaszországba, hogy nyerjek

Elhagyja a Barcelonát a 33 éves klasszis szélső hátvéd, aki posztján évekig a világ legjobbja volt, de még most az egyik legjobb támadni tudó védekező futballista. 


Dani Alves hosszú idő után hagyja el a katalán sztár csapatot, és várhatóan pár napon belül aláír az olasz bajnok Juventushoz. A brazil hátvéd szerződés lejártával ingyen érkezik Torinóba, és rengeteg célja van a zebramezesekkel.

A barcelonai SPORT  Obrigado-címlappal búcsúzik a brazil sztártól, akinek nagyon hálásak a katalán szurkolók. A játékos leszögezi az interjúban, amelyet a SportItaliának adott nemrégen,hogy nagyon boldog évek után távozik Spanyolországból, ahol a Sevilla után a Barcelona gárdájában érte el legnagyobb sikereit.


” -Most még inkább boldog vagyok. Karrieremben azonban eljött a változás ideje. Fordulóponthoz érkeztem az életemben. Annyi mindent nyertem a Barcelonával és az ott töltött idő minden percét élveztem, de most új kihívásokat kell keresnem, ki akarom próbálni magam Olaszországban, és győzelemre vezetni a Juventust Európában! Pár napon belül Torinóba megyek, hogy aláírjam a szerződést. Már elköszöntem a Barcelona szurkolóitól, de ez egy inkább “hamarosan találkozunk “búcsúzás volt, nem örökre megyek el. Azért megyek Olaszországba, hogy nyerjek, de idővel talán visszatérek Katalóniába! “

A kiváló játékos kétéves szerződést ír majd alá a Juventusnál, amely majd automatikusan egy évvel meghosszabbítható lesz.

Akárhogy is nézzük, a brazil klasszis mindenképpen erősítés az öreg hölgy számára, még 33 éves korára is. Remek igazolás, remélhetőleg hamar beilleszkedik a zebra mezesekhez. Érkezésével egy neves  és sztár játékossal erősödik a Serie A mezőnye is!

forrás: azzurri.co.hu