Recent comments

Friss Hírek

Koulibaly több milliós veszteséget okozott nekünk

A középhátvéd tett néhány megjegyzést az esetleges távozására vonatkozóan, amivel kivívta a Napoli elnökének haragját.


Aurelio De Laurentiis elmondta, haragszik Kalidou Koulibalyra, aki nemrég azt állította, klubja nem tart rá igényt a jövőben. Múlt héten azt nyilatkozta a játékos, vannak ajánlatai – az egyik ezek közül állítólag a Chelsea-é –, s jelenlegi együttesével a tárgyalások nem vezettek eredményre.

Mindez rendkívül feldühítette De Laurentiist, aki szókimondó stílusáról híres. Úgy véli, milliókban mérhető az a veszteség, amit így okozott nekik a játékos.

– Azt hittem, Koulibaly jó ember – mondta az elnök a Corriere dello Sport szerint. – Nem tudom elfogadni, amikor azt látom, hogy sem a játékos, sem az ügynöke nem olvasta el a szerződésben írt feltételeket.

– A Napoli új reklámszerződéseket készült aláírni, melyekben Koulibalynak is lett volna szerepe, de az állításaival meghiúsította az üzletet. Így már nem adhatunk el mezeket az ő nevével.

– Több milliós veszteséget okozott nekünk. A jogászaink már vizsgálják az esetet.

– Csalódott vagyok, hogy az érdeklődők nem hívtak föl a szándékainkkal kapcsolatban. Én nem közelítek olyan játékosokhoz, akiknek élő szerződésük van.

– Ha bebizonyosodik, hogy a Chelsea áll emögött, őket is be fogjuk perelni. Koulibaly 24 éves, nem gyerek már. Mellette álltunk az első idényében.

– Ez tiszteletlenség a klub és Sarri vezetőedző felé is. Nem elég, hogy a szurkolóktól elnézést kér. Még három évig szerződésben áll velünk, s ki tudja, talán tovább is, amíg jóvá teszi az okozott károkat.

forrás: goal.com