Recent comments

Friss Hírek

Pjanic és Kovacic akár együtt is érkezhet

Giuseppe Marotta, a Juventus átigazolásaiért és sportügyeiért felelős igazgató rég nem látott minőséget kíván a klubhoz csábítani. 



Az Öreg Hölgy megújulásának újabb szakaszába lépve most már az elérhető komoly tőke és a kiharcolt presztízs lehetővé teszi, hogy a klub az európai elitbe emelkedhessen. 

A tegnap este olasz források arról számoltak be, hogy nem zárható ki Miralem Pjanic megszerzése az AS Roma csapatától, illetve Mateo Kovacic leigazolása a Real Madrid együttesétől.

A horvát futballista tegnap arról beszélt, hogy nem kíván visszatérni az Inter együtteséhez, míg Roberto Mancini van a kormánynál, ugyanakkor nem zárkózik el az olasz klubok érdeklődésétől. Mindeközben megszületett az ár is, amennyiért kivásárolható Miralem Pjanic a szerződéséből: 38 millió euró kifizetésével érvényteleníthető a játékost és az AS Roma klubot összekapcsoló szerződés.


A Sky értesülései szerint a bosnyák középpályás érkezése nem zárná ki a fiatal horvát futballista leszerződtetését. Úgy tűnik, hogy a Juventus mindent meg kíván tenni annak érdekében, hogy Massimiliano Allegri megnyerhesse a Bajnokok Ligáját, és ezzel a 2018-ban visszavonuló klublegenda, Gigi Buffon végre begyűjthesse az eddig kétszer elvesztett BL-serleget.

A Juventus minden valószínűség szerint már leigazolta Dani Alvest, akinek a hivatalos bejelentésére valószínűleg kedden fog sor kerülni, míg Domenico Berardi érkezése is hamarosan bejelentésre kerülhet még a héten, akiért a Juventus 25 millió eurót fizet, illetve három futballista játékjogát is átadja a Sassuolo csapatának.

forrás: juventuz.blog.hu