Recent comments

Friss Hírek

Félelem nélkül a németek ellen!

Lorenzo Insigne az álomról beszélt, és arról, hogy milyen egységes a csapat a Németország elleni küzdelem előtt. 



A Napoli csatára bár eddig kevés lehetőséget kapott eddig a franciaországi tornán, mégis teljes erőbedobással néz a párharc elé. A sajtótájékoztatón Immobile, Florenzi és Lorenzo latolgatta az esélyeket az újságírók előtt.

Insigne elmondta, hogy akkor lenne a legboldogabb, ha első perctől a pályán lehetne a németek ellen. De fontosnak tartotta azt is megjegyezni, hogy Conte milyen egységet kovácsolt a kereten belül. Óvatosságra intett mindenkit, hogy még senki se gondolja azt, hogy megnyerik az Európa bajnokságot, de jó úton haladnak!

Az is fontos számára, hogy nagyon jó a kapcsolata Conte szövetségi kapitánnyal, és a kevés lehetőség ellenére is nagyra tartja a szakembert, aki egységessé kovácsolta a kontinens torna előtt lesajnált válogatottat. Conte mindenkit megölel, mielőtt pályára lép, és ez fontos kapcsolat az edző és a játékosok között.

“Példát veszünk edzőnk elszántságáról, erőt ad nekünk majd, hogy a legjobbunkat hozzuk ki magunkból!”

Azért azt megjegyeznénk, hogy egy ilyen jó idénye után Insigne azért több lehetőséget is kaphatott volna Contétól. Bár az eredmények egyelőre a grófot igazolják, aki teljes mellszélességgel áll ki játékosai mellett. Lorenzo pedig amit legjobban tehet az az, hogy ha pályára lép, akkor olyat nyújt, hogy a következő alkalommal kihagyhatatlan legyen!

forrás: azzurri.co.hu