Recent comments

Friss Hírek

Megszerezték a PSG tehetségét

A francia sajtó értesülései szerint a Juventus hamarosan bejelenti, hogy három esztendőre szóló szerződést kötött Jonathan Ikonéval, aki ingyen távozik nevelőegyesületétől, a Paris Saint-Germaintől.


A L’Équipe azt állítja, hogy a megegyezés született a játékos és az Öreg Hölgy között, a francia tehetség pedig már alá is írta szerződését a torinói klubnál.

Ikoné jelenlegi szerződése a hónap végén jár le a Paris Saint-Germainnél, azonban nem kívánta újra elkötelezni magát a közelmúltban meggazdagodott fővárosi csapathoz, s Kingsley Comanhoz hasonlóan, a Juventus hívó szavát követve, Itáliában folytatja pályafutását.

A 18 esztendős támadó középpályás az U17-es francia válogatottal 2015-ben megnyerte a korosztályos Európa-bajnokságot, s ennek nyomán számos európai élklub, köztük a Manchester City és az Arsenal érdeklődését is felkeltette.

A jelentős érdeklődés és a párizsiak ragaszkodása dacára, Ikoné inkább Paul Pogba és Kingsley Coman nyomdokába kívánt lépni, s a Juventust választotta, tovább gazdagítva a torinói francia közösséget.

forrás: juventuz.blog.hu