Recent comments

Friss Hírek

Nikolicsért eurómilliókat fizethet a Biancoceleste

Olasz sajtóhírek szerint a Lazio is szerződtetné a Legia Varsó magyar válogatott támadóját, Nikolics Nemanját. 


A lengyel bajnokság gólkirályát és legjobb játékosát a beszámoló szerint 5-8 millió euróért lehet elvinni klubjától, a vb-rekorder Miroslav Klosét pótolnák vele Rómában.

A yeswelazio.it számolt be arról, hogy az olasz csapatnál is felmerült Nikolics Nemanja nyári szerződtetése. A portál úgy tudja, hogy a rómaiak 5 és 8 millió euró közötti összegért vásárolhatnák ki varsói szerződéséből a 28 éves magyar válogatott támadót.

A lap megjegyzi, hogy bár Robin van Persie (Fenerbahce) leigazolása is téma lehet a Laziónál, nem kizárt, hogy a fővárosiak végül Nikolicsra csapnak le, ha meg tudnak egyezni klubjával. 

Azt is hozzáteszik azonban, hogy kérdés, a magyar csatár mennyire lenne képes helytállni egy, a lengyel Ekstraklasánál jóval veretesebb bajnokságban. A cikk szerint a Legia 5 és 8 millió euró közötti összeget is elkérhet a gólkirályáért, akinek a távozó német támadót, Miroslav Klosét kellene pótolnia a Serie A-ban.

A Bild szerint Nikolics Nemanja iránt a Bundesligában szereplő Wolfsburg és Huszti Szabolcs csapata, az Eintracht Frankfurt is érdeklődik.

forrás: csakfoci.hu