Recent comments

Friss Hírek

Pjanic hamarosan érkezhet

A Transfermarkt értesülései szerint Miralem Pjanic rövid időn belül a Juventusba igazol. 


A hírek szerint a Juventus 30,5 millió eurót fizet majd a középpályásért, aki évi 4,5 milliós alapfizetésért igazol Torinóba öt évre. 

Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, utána pont kerülhet az ügy végére. 

A játékost 2018-ig köti szerződés az AS Roma csapatához, azonban a szerződésében szerepel egy 38 millió eurós kivásárlási ár. Ebből az összegből 7,5 millió euró magát a játékost illetné meg, állítólag azonban a középpályás formálisan lemondott erről a pénzről, hiszen az összeg bele lesz építve a magas alapfizetésébe.

Walter Sabatini, a Roma igazgatója néhány napja még a következőket mondta:


"Ezekre a pletykákra nem is kell reagálnunk, hiszen olyan üzletről szólnak, amibe mi úgyse mennénk bele. Egyelőre passzívan figyeljük az eseményeket. Pjanic akkor távozhat Rómából, ha valaki kifizeti a szerződésében szereplő 38 milliós kivásárlási árat. Én még nem beszéltem a játékossal, de Luciano Spalletti igen, és a játékost azt mondta neki, hogy maradni szeretne."

A 69-szeres bosnyák válogatott labdarúgót korábban a Bayern München és a PSG kiszemeltjeként is emlegették. A játékos az előző idényben 41-szer lépett pályára, s ezalatt 12 gólt és 13 gólpasszt jegyzett.

forrás: juventuz.blog.hu