Recent comments

Friss Hírek

Örökké Juventino maradok

A spanyon válogatott támadója, Álvaro Morata érzelmes búcsút vett a Juventustól és csapattársaitól, egyben kifejezte, mindig az olasz bajnokcsapat szurkolója marad.


Mint ismeretes a csatár visszatér nevelőklubjához, a Real Madridhoz az Európa-bajnokság befejeztével, hiszen a madridi csapat élt a korábban megkötött szerződésben foglalt visszavásárlási opcióval.

A játékos két fantasztikus évet töltött Torinóban, ez idő alatt pedig nyert két bajnoki címet, két olasz kupát, egy olasz szuperkupát, s nem utolsó sorban, Bajnokok Ligája döntőt játszott a csapattal. Most azonban eljött a búcsú pillanata.


"Üdv mindenkinek! Nem könnyű most ezeket a sorokat leírni, de szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik hittek bennem, akik mindent megtettek azért, hogy jól érezzem magam Torinóban, a Juventusnál.

Hálával tartozom Andrea Agnelli elnök úrnak, Pavel Nedvednek, John Elkannak, Guiseppe Marottának, Matteo Fabrisnak és mindenekelőtt Fabio Paraticinek és Javier Ribaltának.

Köszönöm az összes embernek aki ennél a hatalmas klubnál dolgozik, melyet Juventusnak hívnak. Köszönet a munkásoknak, gyógytornászoknak, orvosoknak, biztonsági őröknek és szakácsoknak. Egy szóval: köszönet mindenkinek aki a Juve család része.

Köszönet továbbá azoknak is, akik segítettek a mindennapokban. Nagyon sok életre szóló barátságot kötöttem, s szívből köszönöm mindazokat a pillanatokat, amelyeket soha nem fogok elfelejteni.

Köszönettel tartozom természetesen a Juventus összes szurkolójának a feltétel nélküli szeretetükért és támogatásukért, amelyből sosem volt hiány.

Köszönet az edzőnek, aki hitt bennem és aki által jobb játékossá váltam. Köszönet a csapatkapitányoknak, akik törődtek velem, és persze hatalmas köszönet a csapattársaimnak a felejthetetlen napokért amit velük tölthettem. Hiszen velük nyerni mindig látványos és felemelő érzés.

Továbbra is magamban hordom ennek a klubnak a jelét, a történelmét és mindent tőletek. Bárhová is kerülök, örökké Juventino maradok és mindig büszkeséggel és hangosan fogom azt mondani, hogy viseltem a Juventus színeit.

Az elmúlt két évben sokkal többet tanultam itt, mint bármikor korábban az életem során. Továbbra is a Ti bajnokotok maradok."  - szólt Morata búcsúja.

forrás: juventuz.blog.hu