Recent comments

Friss Hírek

Allegri igent mondott Kovacic érkezésére

A Juventus vezetőedzője beleegyezését adta Mateo Kovacic esetleges leigazolására, vélik tudni a Tuttosport újságírói. 


Marotta várhatóan a hét közepén ül tárgyalóasztalhoz a Real Madrid illetékeseivel, ahol Morata sorsa mellett a fő téma Kovacic leigazolása lesz. A madridiak 35 millió + bónuszok fejében igazolták le tavaly nyáron a fiatal horvát játékost, aki bár a középpálya több részén is bevethető, általában csak Modric cseréjeként kapott szerepet.

Az olasz értesülések úgy vélik, Florentino Pérez 30 milliót szeretne kapni a játékosért, Marotta várhatóan egy 20 - 25 millió körüli kölcsön + opciós jog ajánlattal fog először kopogtatni a Real asztalán.


További érdekesség a játékossal kapcsolatban, hogy már az Internazionale sportigazgatója, Piero Ausiolo is megszólalt a pletykák hatására, aki egyértelműsítette, hogy mennyire nem szeretné a korábbi Inter-labdarúgót Juventus vagy AC Milan színekben látni futballozni. Ha az üzlet létrejön, valószínűleg nem fogja tovább mélyíteni az amúgy sem felhőtlen Juventus - Internazionale viszonyt.

A középpálya több részén is bevethető, fiatal kora ellenére jelentős Serie A-s tapasztalattal rendelkező Kovacic 25 mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban a királyiak színeiben, ezeken gólt nem ért el.  

forrás: juventuz.blog.hu