Recent comments

Friss Hírek

Berardi leigazolása független Morata helyzetétől

Megbízhatónak tekinthető források szerint a Juventus mindenképpen leigazolja a Sassuolo támadóját, Domenico Berardit, függetlenül attól, hogy a Real Madrid él-e visszavásárlási jogával Álvaro Morata tekintetében.


A spanyol futballista valószínűleg visszatér egykori klubjához, bár a Juventus nem szeretné elengedni a játékost, ám az olasz klub nem sokat tehet az ügyben.

Mindazonáltal eddig úgy tűnt, hogy Domenico Berardi leigazolása nagyban függ attól, hogy sikerül-e a Real Madriddal megegyezni Álvaro Morata maradásáról vagy sem, mivel az Öreg Hölgy nem kíván további csatárokat igazolni keretébe.

Azonban a La Gazzetta dello Sport mai kiadása arról számolt be, hogy a Sassuolo csapatában futballozó futballistát mindenképpen leigazolja a Juventus feltehetően 25 millió euróért, teljesen függetlenül attól, hogy Álvaro Morata kapcsán milyen döntés születik Madridban.


Amennyiben a spanyol csatár marad, a torinói bajnokcsapat keretében túljelentkezés lesz csatárposzton, aminek a következtében előfordulhat, hogy felmerül Simone Zaza távozásának a lehetősége.

Azonban a spanyol csatár értékesítése esetén a klub 30 millió eurós bevételre tesz szert, amelyet akár egy másik csatár megszerzésére is fordíthat, bár a célpont kiléte kérdéses. A többé vagy kevésbé valószínű jelöltek között megtalálható a Juventusszal már sokadjára említett Edinson Cavani és Romelu Lukaku, de olyan nevek is felmerülnek a sajtóban, mint a Liverpoolban futballozó Christian Benteke vagy a Marseille csapatát erősítő Michy Batshuayi.

forrás: juventuz.blog.hu