Recent comments

Friss Hírek

Az a benyomásom, távozhatok. Sok ajánlatom van

Kalidou Koulibaly, a Napoli 24 esztendős védője egyáltalán nem biztos benne, hogy a következő kiírásban is a nápolyiak játékosa lesz. 



A szenegáli hátvéd a 2015–2016-os szezonban összesen 42 tétmérkőzésen lépett pályára a Napoli színeiben. Nagyszerűen teljesített, nem csoda, hogy több klub érdeklődését felkeltette.

A játékost a hírek szerint szívesen látná a Bayern München és a Chelsea is. A hatszoros szenegáli válogatott védő a L'Équipe-nek beszélt a helyzetéről.

„A szerződésemből még hátra van három év, és nagyon boldog voltam, mikor hosszabbítottam a Napolival. Azonban kiváló idényem volt, és több gárda is szerződtetne – konkrét ajánlataim vannak. Szakmai és pénzügyi szempontból is helyes döntést szeretnék hozni. Nagy klubok akarnak engem, a Napolinak pedig se híre, se hamva, az olasz együttestől nem kerestek az utóbbi időben. Az a benyomásom, távozhatok. A célom, hogy folyamatosan fejlődjek és más országokba igazoljak.”

Antonio Conte, a Chelsea menedzsere állítólag élénken érdeklődik Koulibaly iránt, ám a játékos elmondta, egyelőre nem beszélt a szakemberrel.

„Hogy kommunikáltam-e Contéval? Nem, egyelőre nem, ám ez hamar megváltozhat. Ha a Napolitól a továbbiakban sem keresnek meg, akkor elkezdek más klubokkal tárgyalni.”

forrás: NSO