Recent comments

Friss Hírek

Le akarunk győzni minden akadályt

A belgák tegnapi, 3-0-s győzelmével hamar eldőlt, hogy Olaszország csoportelsőként lép tovább az E csoportból, így a nyolcaddöntőben a spanyol, a horvát, vagy a cseh válogatottal találkozik majd.


Az Azzurri szövetségi kapitánya, Antonio Conte legutóbbi nyilatkozatában kiemelte a szurkolók fontosságát, megkérve őket rá, hogy egységes kék falként álljanak a csapat meccsein a lelátón.

“Az Azzurri mezét időnként rosszul kezelik, de a nemzeti csapat nagyon fontos, és a nagy világeseményeken az Olaszország iránti szeretet mindig visszatér.” – fogalmazott Conte, aki arra is utalt: a fő oka annak, hogy alig két év után távozik a válogatott éléről, a klubok által tanúsított hozzáállás, akik a bajnoki szezonok során a legtöbbször felesleges nyűgnek érzik a játékosok válogatott kötelezettségeit.

“A célunk az, hogy a szenvedélyünket, az éhségünket, az elszántságunkat és a lelkesedésünket közvetíteni tudjuk a szurkolók felé. Le akarunk győzni minden akadályt, kicsiket és nagyokat egyaránt.”

“Remélem, hogy folytatni tudjuk ezt a menetelést, ameddig csak lehetséges, a lehető legjobb módon kezdtük meg az utazást.”

“Úgy gondolom, nagyon fontos lenne, hogy a szurkolók egységesen, a válogatott színeiben jelenjenek meg a meccseken, hiszen ez egy gyönyörű szín, és hatalmas segítséget jelentene a játékosainknak, ha ilyen sok rajongót látnának kékben pompázni a meccseken. Büszkének kell lennünk a színeinkre, hiszen a kék egy csodálatos és erős szín. Őszintén szólva egy kicsit irigykedtünk a svédekre, amikor megláttuk a sárgába öltözött rajongóik tömegét.”

Olaszország szerdán este 21:00-kor zárja a csoportkört Írország ellen.

forrás: azzurri.co.hu