Recent comments

Friss Hírek

Higuaín Madridban?

Ismét felerősödtek Gonzalo Higuaín távozásáról szóló pletykák, miután a csatár testvére (egyben ügynöke) egy interjúban megerősítette, hogy nem fogadták el a Napoli szerződéshosszabbításról szóló ajánlatát.   


A Napoli mindent elkövet, hogy a lehető leghosszabb időre magához kösse a 2015–2016-os szezonban történelmi rekordot jelentő 36 bajnoki gólt szerző támadóját, akinek kivásárlási ára 94 millió euró, kontraktusa pedig 2018-ig szól.

Egyelőre kérdéses, hogy mit is jelent a hosszabbítási ajánlat visszautasítása: magasabb fizetést szeretne a játékos, vagy ezzel előkészíteni egy esetleges klubváltást.

Kérőkből nincs hiány. Több Premier League-élcsapat is vinné a 28 éves argentint, de a legerősebb érdeklődő jelenleg az Atlético Madrid, amely topcsatár híján van, és a vezetőedző, Diego Simeone honfitársa Gonzalo Higuaínnak.

Apropó Argentína. Higuaín Messivel, Mascheranóval, Agüeróval és több társával együtt közel került a válogatottság lemondásához, miután Chile ellen egy éven belül másodszor is elvesztették a Copa América döntőjét.

Higuaín az elmúlt esztendőkben kapott egy nem túl előnyös bélyeget: a legnagyobb meccseken rendre megremeg a lába, és hiába remek gólvágó, a legfontosabb pillanatokban nem tud teljesíteni.  


forrás: NSO