Recent comments

Friss Hírek

Nem volt pihenő a spanyol siker után

Nem kímélte tanítványait Antonio Conte, az olasz labdarúgó-válogatott kapitánya: a squadra azzurra trénere a spanyolok elleni hétfői sikert követően kedden délelőtt már edzést vezényelt a nemzeti csapat tagjainak.


Kedden délelőtt már újra mozgásba lendültek az olasz válogatott játékosai: a hétfőn, a címvédő spanyol válogatott ellen aratott 2-0-s sikert követően túl sok pihenőt nem adott a futballistáknak Antonio Conte, még ha persze nem is kell nagyon komoly erőnléti munkára gondolni a kedd délelőtti mozgás esetében.

A gyakorlásról ketten hiányoztak: a hispánok ellen megsérült Daniele de Rossi problémája egyelőre nem jött rendbe, bár az elsődleges hírek szerint a németek elleni szombati negyeddöntőben játékára már számíthat Conte. Mellette Antonio Candreva hagyta ki a tréninget, esetében már komolyabb gondról beszélhetünk. 

De Rossi kiesése azért is érintheti érzékenyen a válogatottat, mert bár ugyan Thiago Motta kisárgulásának hírére az internet népének bizonyos százaléka nem feltétlenül reagált negatívan, de mindenképpen szűkíti Conte lehetőségeit a germánok ellen – ráadásul a német egy nappal többet is pihenhetnek majd a két együttes újabb összecsapásáig.

forrás: azzurri.co.hu