Recent comments

Friss Hírek

Mancini megváltoztatta a játékomat

Mauro Icardi, az Internazionale labdarúgócsapatának támadója szerint Roberto Mancininek komoly szerepe van abban, hogy gólerősebb lett a játéka.


Az argentin futballista Mancini keze alatt 16, illetve 22 góllal zárt, ez jelentős javulás ahhoz képest, hogy Walter Mazzarrinál csak kilencig jutott.
"Rengeteget változtam, Mancini megváltoztatta a játékomat. Ebben az évben már sokkal közelebb volt ahhoz a futballom, amit a Sampdoriánál láthattak, vagyis hogy lecsapok az elvesztett labdákra, és ezzel is segítek a csapatnak. Mancini mindig azt sugallja nekem, hogy a gól csak a jutalom a csapatnak való segítségért. Előtte ugyanis csak és kizárólag a góllövésre koncentráltam"  - mondta a támadó az Inter Chanelnek adott interjújában.

Icardi azt viszont nagyon sajnálja, hogy csapata lemarad a Bajnokok Ligája-szereplésről.

"2015 nyara komoly változásokat hozott, elég csak az átigazolási piacot megnézni. Sok új játékost érkezett, a vezetőség rengeteget invesztált a csapatba, ez is jól mutatta, hgoy nyerni akartunk valamit. A  szezon első fele nagyon jól sikerült, de januárban jött egy nagyon gyenge időszak, és ez semmissé tett mindent, amit ősszel elértünk"  - zárta a beszélgetést Icardi.


forrás: digisport.hu