Recent comments

Friss Hírek

Juventus, Real? mindkettőre nyitott vagyok

Medhi Benatia tavaly nyáron érkezett a Rómától a Bayern Münchenhez 28 millió Euróért és ugyan alapembernek számít Pep Guardiola vezetőedzőnél mégis a katalán tréner rotációs politikája miatt az előző szezonban csupán 24 mérkőzést játszott a marokkói válogatott védő. 

 
Ez egyáltalán nem tetszik a középhátvédnek és szívesen klubot váltana, ahol garantálva lenne számára az éves szinten legalább 35 mérkőzést. 

Sokat nem kellene keresgélnie, mert a Juventus és a Real Madrid, de az Inter is szívesen tudná a soraiban. Ugyanakkor tisztában van azzal, hogy a 2019-ig tartó szerződéséből nem lesz könnyű kivásárolni a bajoroktól. 

Most az új szezon előtt egyeztetni szeretne a klubvezetéssel a mérkőzésterhelésének növelése érdekében, mert ha erre nincsen garancia, akkor kezdeményezni fogja a szerződésének felbontását és az átigazolásának lehetőségét. 

Angliában ezt átcsoportosítási kérelemnek szokták hívni, amikor a labdarúgó úgy érzi nincs maradása az adott klubnál kezdeményezi a távozásának lehetőségét és ekkor a megfelelő ár esetén távozhat az érintett labdarúgó.

forrás: foci-live.hu