Recent comments

Friss Hírek

Beárazták Vidalt

Miután  arról lehetett hallani, hogy a Real Madrid kész szinte bármit elkövetni Arturo Vidal megszerzése érdekében, és a hírek szerint a felek közel is álltak a megállapodáshoz, már csak a játékosnak az aláírása hiányzott a kontraktusról, jelenleg úgy tűnik, hogy a Juventus válaszlépésként komoly kivásárlási árat szabott meg.


A torinói vezetőség, olasz források szerint, ötvenmillió euróban határozta meg a chilei középpályás árát, ami korántsem meglepő, ha figyelembe vesszük a futballista klubcsapatban és válogatottban elért eredményeit, így a számos bajnoki címet, illetve a tegnap este megnyert Copa America trófeát.

Spanyol források szerint a Real Madrid rendkívül közel állt ahhoz, hogy megállapodásra jusson a játékos ügyében, miután jó ideje érdeklődött a futballista iránt, aki átigazolása óta kulcsszereplője a Juventus eddigi sikertörténetének.


A La Stampa értesülései szerint a spanyol királyi csapat vezetőit azonban elriasztotta a futballista vételára, hiszen érdeklődésükre válaszként Giuseppe Marotta ötvenmillió eurós árat szabott meg.

Így a Real Madrid nem kíván a továbbiakban erőfeszítéseket tenni a chilei válogatott megszerzése érdekében, és a napilap cikke megerősíteni látszik a Juventus vezetőségének azon szándékát, miszerint a torinóiak tovább kívánják erősíteni a csapatot anélkül, hogy feltétlenül megváljanak kulcsjátékosaiktól.

forrás: juventuz.blog.hu