Recent comments

Friss Hírek

Mihajloviccsal újra nyert a Samp; Torino-siker

Nyolcadik idegenbeli mérkőzését is elveszítette a Catania az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a 15. fordulójában a Sampdoria vendégeként maradt alul.


Szinisa Mihajlovics hatása a Sampdoria játékára már a genovaiak múlt heti, Inter elleni bajnokiján látszott (1–1-et értek el a San Siróban), a hétközi Olasz Kupa-meccsen pedig 4–1-gyel intézték el a Veronát. A szerb edző újabb győzelmet könyvelhetett el új csapata kispadján, ám ez már csak azért sem meglepő, mert a Catania eddig az összes (immár nyolc) idegenbeli bajnokiját elveszítette ebben az idényben.

 Sampdoria–Catania 2–0 (Éder 54., Gabbiadini 77.)


A Lazio játékosai nem tudták kiengesztelni szurkolóikat – akik tüntettek a Napoli elleni 4–2-es vereségük után –, a Torinóban elszenvedett 1–0-s vereség után pedig még nagyobb esély van rá, hogy karácsony után már nem Vladimir Petkovic lesz a fővárosiak edzője.


Torino–Lazio 1–0 (Glik 19.)





Sorozatban harmadszor győzött a Chievo, ezúttal Sassuolóból vitte el a három pontot, mégpedig Cyril Théréau góljával. Nyerni tudott a másik veronai csapat, a Hellas is, amely sokáig vesztésre állt otthon az Atalantával szemben, ám a hajrában fordított.

Ugyanezt a forgatókönyvet követte a Cagliari is, amely a Genoát verte meg otthon 2–1-re. A vendégek – akiknél Tőzsér Dánielt nem nevezték – Alberto Gilardino találatával a 16. percben megszerezték a vezetést, ám még az első félidőben emberhátrányba kerültek Thomas Manfredini kiállítása miatt. Tíz emberrel a 76. percig őrizték előnyüket, akkor Marco Sau egyenlített, majd ugyanő a 93. percben a szárdok győztes találatát is megszerezte.


Sassuolo–Chievo 0–1 (Théréau 55.)

Cagliari–Genoa 2–1 (Sau 76., 93., ill. Gilardino 16.)

Hellas Verona–Atalanta 2–1 (Taleb 82., Jorginho 87. – 11-esből, ill. Denis 42.)

forrás: NSO