Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Senki sem akar távozni

A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta beszélt a potenciális távozókról, Andrea Pirlóról és Mirko Vucinicről, de ragaszkodik ahhoz, hogy konkrétumok még nem voltak a távozásukat illetően. 


Pirlo szerződése a jövő nyáron lejár, és a korára, valamint a sérülésére való tekintettel, amely januárig a lelátóra szegezi őt, a hosszabbítása sok vitát generált. 

Vucinic pedig eközben a harmadik helyre csúszott vissza a csatársor hierarchiájában a remeklő Carlos Tévez és Fernando Llorente mögött, így a Borussia Dortmund és a Wolfsburg is le szeretne csapni rá.

Marotta szavai alátámasztják, hogy teljesen nyitott a középpályás jövője, a Bianconeri igazgatója a Sky Italiának nyilatkozott: 

 „Nem könnyű őt pótolni őt, de meg kell találni a megfelelő helyettesét, ha a távozás mellett dönt, vagy nem sikerül megállapodni az új szerződéséről. De ebben az esetben nyugodtak vagyunk, mindkét fél hajlandóságot mutat a folytatást illetően. Nálunk nincs „távozók listája”, de ha valaki menni szeretne, nem fogjuk tartóztatni. Még azok is, akik nem szerepeltek az elmúlt néhány hétben, maradni akarnak, de hozzátenném, hogy ez a normális, mert ez a Juventus! Nincs játékos, aki távozni akarna, így könnyebb szerződéseket hosszabbítani. Megérkezni a Juvéhoz, és itt maradni, büszkeséggel tölt el téged. Tervezünk további szerződéshosszabbításokat feltételezve, hogy nincsenek problémák.”

forrás: Juventusfc.hu