Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Petkovics karácsonyig maradhat a helyén

Olaszországi lapértesülések szerint edzőt válthat a téli szünetben a Vladimir Petkoviccsal botladozó Lazio.


A római csapat 15 forduló alatt már hatszor kapott ki, ötször játszott döntetlent és csak négyszer nyert, így 17 ponttal jelenleg a 12. a Serie A-ban. 

Claudio Lotito elnöknél állítólag a Torino elleni múlt hétvégi vereséggel betelt a pohár, de az idén még hátralévő egy EL- és két bajnoki forduló előtt már nem akar kapkodni. 

Petkovics így karácsonyig maradhat a helyén, de akkor mennie kell.

Az Il Tempo beszámolója szerint Simone Inzaghi, a korábbi Milan-sztár Filippo öccse lehet az első számú utódjelölt, aki játékosként több mint tíz éven át tartozott a Lazióhoz, 2010 óta pedig utánpótlás-edzőként dolgozik a klubnál. Az együtteshez tehát közel áll, ugyanakkor fiatal, felnőtt szinten tapasztalatlan tréner, akinek talán túl nagy kihívás lehet a nagycsapat összerázása.

Így mások is képben vannak, Lotito elnök állítólag hajlandó lenne visszahívni Petkovics elődjét, Edy Reját, szerződtetné az eddig többnyire kiscsapatoknál, valamint a Palermónál és az olasz U21-es válogatottnál megfordult Devis Mangiát vagy Murat Yakint, aki azonban jelenleg a Baselnél dolgozik.

Állítólag három győzelem sem segítene már a bosnyák-svájci Petkovicson, de a csapat esetleg még tehet érte. Elsőként a Trabzonspor ellen csütörtökön, amikor egy győzelemmel kiharcolhatnák az első helyes továbbjutást az Európa Liga J csoportjából.

forrás: hatharom.com