Recent comments

Friss Hírek

Lavezzi nem tudja, hogy marad-e Párizsban

A nemzetközi sajtó szerint Ezequiel Lavezzi visszatérhet a PSG-től Olaszországba, és ezt a csatár sem zárja ki.


Az argentin játékos 26-30 millió euró körüli összegért igazolt 2012 nyarán a Napoliból a PSG-be, de a Zlatan Ibrahimovic fémjelezte támadósorban tavaly sem igazán találta magát, idén pedig egyértelműen a svéd és Edinson Cavani mögé szorult. Ezért nem meglepő, hogy Walter Mazzarri, az Inter vezetőedzője "hasznos erősítésként" beszélt róla a napokban. A csatárt már tavaly is hírbe hozták a kék-feketékkel, most pedig, hogy már volt edzője is a klubnál van, még kevésbé lenne meglepő az átigazolása.

"Nem igazán tudom. Egy játékos sosem tudja ezeket a dolgokat igazából. De ilyesmi megtörténhet a futballban. Ez is egy lehetőség az átigazolási időszakban" - ködösített Lavezzi az átigazolás kapcsán, de azért igyekezett kimutatni a párizsiak iránti elkötelezettségét: "Mindent meg fogok tenni, hogy megváltozzon a helyzetem, mert eddig nem tudtam megmutatni a legjobb énemet, és nem akarom így folytatni. Meg akarom fordítani a trendet, mert imádom Párizst."

Laurent Blanc szerint leginkább fizikális gondjai vannak a támadónak, aki maga is megerősítette ezt: "Nem érzem magam túl jól. Nem sikerült jól a felkészülésem a szezonra. És nyilván összefügg a rossz formám azzal, hogy fizikálisan egy kicsit gyenge vagyok. Beszélnem kell az orvosokkal, hogy megváltozhasson ez a helyzet."

forrás: hatharom.com