Recent comments

Friss Hírek

Gattuso: A nőknek semmi helye a fociban

Gennaro Gattuso, az AC Milan egykori világbajnok középpályása azt találta mondani egy olasz rádióműsorban, hogy szerinte a nőknek nincs helye a futballban.


Mindez azt követte, hogy kiakadt Silvio Berlusconi klubelnök lányára, aki miatt majdnem távozott Adriano Galliani alelnök.

Gennaro Gattuso játékosként sem finomra csiszolt technikájáról volt híres, sokkal inkább szenvedélyes játékstílusáról, hatalmas szívéről és fáradhatatlanságáról. Idén hagyta abba az aktív futballt, és próbálkozik az edzősködéssel, egyelőre nem sok sikerrel.

Most egykori klubjával, az AC Milannal kapcsolatban szólalt meg, ugyanis a múlt héten le akart mondani Adriano Galliani, a klub alelnöke, miután Barbara Berlusconi, a klubelnök Silvio lánya nyilvánosan azt nyilatkozta, hogy szemléletváltás kell a csapatnak, és fel kellene rázni egy ilyen csalódást keltő szezon után.

Gattuso erre kiakadt, mondván, ez a nő meg mit képzel magáról? "Azt hiszem, olyasvalaki, mint Galliani, több tiszteletet érdemel - mondta a 35 éves egykori játékos egy olasz rádiócsatornának. - Én egyszerűen nem látom a nők helyét a futballban. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de így gondolom."


forrás: sporthírado.hu