Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Megérdemeltük volna a győzelmet

Az újabb döntetlent követően Rudi Garcia elmagyarázta, miért olyan felállással kezdett a Roma, amiben Pjanic nem kapott szerepet.

 
"Csak az utolsó fél órában játszottunk, de akkor brilliánsan. Végül csak egyenlíteni sikerült, de az én nézetem szerint megérdemeltük volna a győzelmet is."- kezdte a mecs után Garcia.

"Az első órában nem voltak mozgások, helyzetek és sem az Atalanta, sem mi nem voltunk veszélyesek, ez volt a fő probléma."

Meglepetésre Ljajic és Pjanic csak a kispadon kapott helyet, míg Totti, Borriello, Balzaretti és Toroszidisz sérülés miatt hiányzott.

"Tegnap Pjanic izomprobléma miatt félbehagyta az edzést, ezért nem tudott kezdeni. Vannak olyan pillanatok a futballban, amikor változtatni kell, de Marquinho és Bradley is megérdemelték, hogy kezdjenek, hiszen egész héten remek munkát végeztek."

Garcia szerint Michele Canini kezezését le kellett volna fújnia a játékvezetőnek, így elmaradt egy büntető a Roma javára.

"Az kéz volt, az egész stadion és az otthon ülők is látták. Ezek a dolgok előfordulhatnak, nálunk egyre gyakrabban, de csak megesik."

"Az látszik, hogy minden meccsünkkön úgy kell játszanunk, mint ahogy itt az utolsó fél órában. Nagyon fontos, hogy ezt a játékosok megértsék és akkor nincs miért aggódni, nem kell foglalkozni a játékvezetői hibákkal, vagy a rossz szerencsével, hiszen csak magunkra számíthatunk."

A Romának ez volt most már sorozatban a negyedik döntetlenje.

"Nem látok semmi különbséget az ellenfelek hozzáállásán a szezon elejéhez képest. A probléma nálunk van. Jó tudni, hogy az utolsó 30 percben komoly teljesítményt tudtunk nyújtani, mert ez azt jelenti, hogy fizikálisan és mentálisan rendben vagyunk, mert egyenlíteni tudtunk hátrányból."

"Ami Tottit illeti, szerencsére javul az állapota, de nyugalomra van szükség és oda kell figyelni arra, hogy csak akkor térhessen vissza, ha már teljesen felépült. Az utolsó fél órában azt is megmutattuk, hogy Totti nélkül is képesek vagyunk remekül játszani." 


forrás: asroma.hu