Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Csak a győzelem számított

A Roma mesterét nem aggasztja az első helyen álló Juventus formája és örül annak, hogy Mattia Destro góllal tért vissza a hosszú kihagyásból.

 
Továbbra is veretlen a Roma a bajnokságban, miután a vasárnapi mérkőzésen 2:1-re legyőzte Montella Fiorentináját.

"Ma csak a győzelem számított és ennek nagyon örülök a játékosok és a szurkolók miatt is. Nagyon jó volt látni Destro sikeres visszatérését, aki nagyon hosszú ideig volt harcképtelen. Jól játszott, eldöntötte a meccset és letette a kézjegyét ezen a délutánon."- kezdte a meccs után Garcia.

"Jól és tetszetősen játszottunk, miközben Morgan De Sanctisnak is kulcsfontosságú védése volt. Azért is volt az fontos, mert a bergámói hibáját elfeledve és hatalmas tapasztalatát kihasználva játszott ma."

"A meccs nagyon szórakoztató volt, amihez két csapat kellett és egy nagyon jó játékvezető. Nem aggasztott a sorozatban elért 4 döntetlen, mert biztos voltam, hogy hamarosan újra nyerni fogunk."

Miralem Pjanic a mérkőzésen begyűjtötte második sárga lapját is, így a játékvezető kiállította. Ezzel a bosnyák válogatott nem lesz ott a Milan elleni bajnokin.

"Jó csapatom van, valaki majd a helyére fog lépni. Francesco Tottinak egyelőre nincs több 15 percnél a lábaiban, ezért inkább adtam neki további egy hét pihenőt, ahol intenzíven edzhet és készülhet a következő meccsre."

A Roma tartja a lépést a Juventusszal, mert ezzel a győzelemmel továbbra is 3 pont a különbség.

"Veretlenek vagyunk és jól játszunk, bár a Juventus még jobban játszik. Az a csapat arra épült, hogy bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyerjen. A legjobbakat kívánom nekik a keddi, isztambuli meccsre a Galatasaray ellen, de egyelőre a Roma is versenyben van a bajnoki címért." 


forrás: asroma.hu