Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Tévez közmunkája visszavonva

Carlos Tévez most már nyugodt lehet afelől, hogy elkezdheti a szezont a Juventusnál, miután a macclesfield-i bíróság visszavonta a korábban számára kiszabott közmunkát.


A csatárnak még a 250 óra közmunka nagyrészét el kellett volna végeznie, amit az év korábbi szakaszában jogosítvány nélküli vezetés vétke miatt rótt ki rá a bíróság.

Ugyanakkor a feltételek mostanra megváltoztak, így Tévez büntetést fog fizetni azért, hogy teljesítse a rendeletet, így folytathatja, vagyis egészen pontosan elkezdheti Juventus-beli karrierjét.

Bridget Knight körzeti bíró elfogadta, hogy Tévezen kívülálló körülmények hatására képtelen teljesíteni a kiszabott közmunkát.

“Ez csak technikailag jogsértés. Ez nem, ismétlem nem egy olyan ügy, amiben egy futballista fittyet hány a bírósági rendeletre.”

Tévez jogi csapata azt mondta, hogy mivel a dél-amerikait eladta a Manchester City, így a játékos nem felelős azért, hogy nem képes teljesíteni a kiszabott jogi tételt.

Tévez így nyilatkozott: “Szeretnék köszönetet mondani a bíróságnak a megértésükért. Nagyra értékelem a segítségüket és támogatásukat az ügyben. Továbbá a jogi csapatomnak is szeretnék köszönetet mondani, különösen a Burton Copeland-nél dolgozó Gwyn Lewis-nak, és az összes tanácsadómnak, akik az ügy során bármilyen formában segítettek.”

“Mindössze annyit akarok, hogy folytassam a karrieremet Olaszországban, a Juventusban, és nagyon várom már ezt az új fejezetet.”

forrás: Juventusfc.hu