Recent comments

Friss Hírek

Milan: Thiago Silváért sorban állnak


Adriano Galliani elismerte, Európa legjobb csapatai akarják megszerezni Thiago Silvát, és óriási pénzösszeget is képesek megmozdítani a brazil játékosért.



Már a tavaly nyári átigazolási időszaknak is az egyik legnagyobb témája, Thiago Silva jövője volt. A Barcelona és a Real Madrid is élénken érdeklődött a brazil iránt, aki végül maradt. Várhatólag a mostani mercato egyik kérdése is Silva jövője lesz.
Alessandro Nesta távozását követően minden bizonnyal Philippe Mexes-Thiago Silva belsővédő páros fog a kezdőcsapatban szerepelni. Adriano Galliani nyilatkozatában elismerte, több európai élklub is érdeklődik Silva iránt. “Több európai nagycsapat is készen áll, hogy egy nagy összeget fordítsanak Thiago Silva megszerzésére, de ellenállnunk kell” – mondta Galliani a Milannews.it-nek.
A hírek szerint a 27 éves brazil védő kivásárlási ára 40 millió euró körül mozog, és 2016-ig köti szerződés a rossonerikhez. A Milan vezetősége az utóbbi időben számtalan alkalommal megerősítette: nem áll szándékukba megválni a játékostól. Állítólag Galliani már megígérte neki, hogy miután jövőre Ambrosini távozik, ő kapja meg a csapatkapitányi karszalagot.
Silva még 2008. decemberében 10 millió euróért érkezett a Milanhoz a brazil Fluminense csapatától, azonban csak 2009. nyarától léphetett pályára.
acmilan.hu