Recent comments

Friss Hírek

Berardi érkezhet Oscar vagy Isco híján

Olasz források szerint a Juventus edzője Domenico Berardi felé fordul, amennyiben a nyár során nem sikerül megszerezni a Chelsea vagy a Real Madrid kulcsjátékosát, vagyis Oscart vagy Iscót.


A huszéves futballista játékjoga teljes mértékben a Sassuolo csapatára szállt Simone Zaza torinói átigazolásának a részeként, bár az Öreg Hölgynek jogában áll tizennyolcmillióért kivásárolni szerződéséből az U21-es olasz válogatott futballistát, amennyiben továbbra is meggyőző teljesítményt nyújt a Mapei Stadium gyepén.

A La Stampa ma arról számolt be, hogy Oscar vagy Isco átigazolásának meghiúsulása esetén Domenico Berardinak az Öreg Hölgyhöz való átigazolása akár hamarabb is bekövetkezhet.

A cikk szerint a két óriásklub nemigen hajlandó megválni az európai szintű sztárjátékosaitól megfizethető áron, így a torinói vezetőségnek lassan bele kell törődnie, hogy Oscar és Isco ügyében kudarcot vallottak, és egyéb megoldást kell keresniük trequartista poszton.

Korántsem titok, hogy Massimiliano Allegri szívesen csapatában tudná a kalábriai származású Domenico Berardit, aki általában szélsőként játszik csapatában, ám az Öreg Hölgy keretében minden bizonnyal középső támadó középpályásként számítana rá a tréner.

Ez nem kis fordulat lenne a futballista ügyében, hisz pont az elmúlt hónapban vásárolta meg a Sassuolo a támadó Juventus által birtokolt ötven százalékos játékjogát tízmillió euróért.

forrás: juventuz.blog.hu