Recent comments

Friss Hírek

A Juve egy valóra vált álom

A napokban hivatalossá vált, hogy két szédületes szezont követően, a Juventus klasszisa, Carlos Tévez visszatér hazájába, hogy a Boca Juniors mezét viselve fejezze be pályafutását. 


A Buenos Aires-i klub, hogy a támadó még egy esztendeig szóló szerződésének felbontására az Öreg Hölgyet rábírja, cserébe felajánlotta ifjú tehetségét, Guido Vadalát, aki kölcsönben érkezik Itáliába, azonban a torinóiak opciós vételi jogot is szereztek játékjogára. 

A 18 esztendős támadó, aki évekkel ezelőtt már megfordult Olaszországban, az Atalanta együttesénél, boldogan nyilatkozott az olasz sajtónak.

"Nagyon boldog vagyok! Ez igazán egy valóra vált álom számomra. Még mindig nem hiszem el." - mondta Vadalá a Calciomercato.com munkatársának.

"Már jártam Olaszországban korábban, próbajátékon voltam az Atalantánál. Emlékszem rá, hogy egy gyönyörű ország. Igazán jól éreztem magam, szórakoztató volt. 

Carlitos a példaképeim egyike, ő egészen elképesztő. Ahogyan Messi és Riquelme is azok. Minden nap tanulok tőlük, különösképpen Romántól, akivel együtt edzettünk."

forrás: juventuz.blog.hu