Recent comments

Friss Hírek

Ventura: Elég jók az eredményeim a Juve ellen


A Torino edzője reméli, hogy csapata legalább egy pontot el tud vinni a Juventus Arénából a szombat esti torinói derbin, azaz a Derby della Molén, ahol a Toro városi riválisával, a listavezető Juventussal néz farkasszemet.
„Egészen kétségbeestem, amikor megnéztem őket a Chelsea ellen” – mondta a mester mosolyogva.

„Helyesen kell értelmeznünk a legjobb módszer fogalmát, hogy ne tegyük teljesen lehetetlenné a meccset. Tudom, hogy a liga legjobb csapatáról beszélünk, de megfelelő alázattal megyünk a Juventus Arénába, és rendkívül higgadtan szeretnénk játszani.”

„Ha semmi esély sem mutatkozik arra, hogy kihozzunk valamit a meccsből, akkor sem jövünk zavarba.”

„Nagyon nehéz velük játszani, de egy derbi az derbi, és azok sosem olyanok, mint az átlagos meccsek.” – tette hozzá Ventura.

„Valami különlegeset várok a csapatomtól, mert ha nem nyújtasz különlegeset a Juventus ellen, veszítesz. Ez a meccs majd megmutatja, kik is vagyunk valójában.”

Végül kitért arra is, hogy bizony már van tapasztalata a Juventus ellen:

Elég jók az eredményeim a Juve ellen. Megvertem őket amikor még Gigi Del Neri és Ciro Ferrara ültek a kispadon.” – zárta a szakvezető, akinek összesen nyolc találkozója van a Juventus ellen, a Cagliari, az Udinese és a Bari kispadján. Ezekből hármat megnyert, és ötöt elveszített.



azzurri.co.hu