Recent comments

Friss Hírek

Cagliari: Visszatérhetnek az Is Arenasba


A Cagliari saját stadionjával kapcsolatos problémái nem új keletűek: jó ideje húzódik a szárdok otthonának kálváriája, a legutóbbi hazai mérkőzésüket a Juventus ellen a Parma stadionjában rendezték meg. Most azonban úgy tűnik, 2013 első hazai meccsét már újra saját stadionjában játszhatja a Cagliari,méghozzá nézőkkel.

Az Is Arenas nevű építménnyel számos gond volt, főképp biztonsági problémák, ezért többször nézők nélkül kellett játszani, egy alkalommal pedig a fővárosi AS Roma játék nélkül kaphatta meg a 3 pontot a Cagliari elleni idegenbeli meccsről - mindez hozzáköthető a Cagliari újabb problémájához, hiszen rengeteg pénzbe került újjáépíteni, átalakítani a stadiont, a héten arról is hallhattunk, hogy komoly pénzügyi gondokkal küzd a klub.

Azonban ma a klub által kiadott hivatalos közlemény szerint a január 13-án megrendezendő, Cagliari-Genoa meccset már ismét az Is Arenasban rendezhetik, sikerült megfelelni a biztonsági előírásoknak, így újra fogadhat szurkolókat is a saját stadionjában a szárd csapat.


azzurri.co.hu