Recent comments

Friss Hírek

Di Campli: Nincs Roma érdeklődés Verratti iránt


Mindannyiunk bánatára idén nyáron távozott hazájából az olasz futball egyik legnagyobb ígérete, Marco Verratti. A 20 éves csodagyerek a Pescarából nem valamelyik olasz nagy csapatba, hanem az újgazdag Paris Saint-Germain kötelékébe szerződött, így egyelőre csak a válogatottban próbálhatja beteljesíteni a rá kiosztott Pirlo-utód szerepkört.

A napokban azonban felröppent a pletyka, miszerint a Juventus és az Inter mellett az AS Roma is szeretné őt visszahozni az Appennini-félszigetre. A fiatal reménység 12 millióeuróért igazolt Ibráékhoz, így esetleges távozása esetén biztosan keményen megkérnék az árát, bár arról is hallani lehetett, hogy a Farkasok Daniele De Rossit ajánlanák fel cserébe. Verratti ügynöke szerint viszont felesleges is erről beszélni, mert Marco iránt egyáltalán nem érdeklődik az olasz fővárosi klub.
"Ezekben  spekulációkban nincs semmi igazság. Minden nap felbukkan egy újabb állítólagos érdeklődő csapat neve, de az igazság az, hogy senkivel nem állok kapcsolatban ezügyben."- nyilatkozta Donato Di Campli a Centro Suono Sport-nak.
"Marco boldog Franciaországban és itt arra is lehetőséget kap, hogy szerepeljen a Bajnokok Ligájában, holott még nagyon fiatal."

azzurri.co.hu